Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

World Cleanup Day: Tilburg in actie!

Gepubliceerd op 01-09-2020 door Kees Mudde in Actueel, Oude Warande

19 september a.s. is World Cleanup Day. Op deze dag gaan vrijwilligers op meerdere locaties in Tilburg aan het werk om onze omgeving te verlossen van zwerfvuil.

Een van de plekken waar we zwerfvuil gaan opruimen is het Tilburgs bosgebied De Oude Warande. Heb je zin om te helpen dan ben je van harte welkom. Lees hier alle informatie:

  • Wanneer: zaterdag 19 september 2020
  • Verzamelen: parkeerplaats bij Auberge du Bonheur (Bredaseweg kruising Warandelaan)
  • Tijd aanvang: 11.00 uur
  • Einde: 16.00 uur
  • Meenemen: goede kleding en geschikt schoeisel
  • Wij verzorgen: grijpers, zakken, handschoenen en flesjes water
  • Lunch: wordt beschikbaar gesteld door de bosaannemer Boomrooierij Weijtmans.

Natuurlijk gaan we voor een strak zonnetje maar mocht het regenen dan laten wij ons niet tegenhouden. Wil je meehelpen dan graag aanmelden via email: info@ancientpower.eu

Logo World Clean Up Day.png

Wat is World Cleanup Day?

Dit initiatief is ooit voortgekomen uit een aantal buitensporters die zich ergerden aan zwerfvuil in de natuur. De gedachte is simpel en helder: als iedereen in de wereld 1 dag per jaar besteedt aan het schoonmaken van een stukje natuur dan is het zwerfvuilprobleem binnen de kortste keren grotendeels is opgelost. World Cleanup Day is een wereldwijde organisatie die op allerlei fronten vrijwilligers activeert. Ga je 19 september a.s. meehelpen weet dan dat samen met jou meer dan 25 miljoen mensen in 191 landen eveneens aan het schoonmaken zijn.

Ook al is World Cleanup Day een vrijwilligers initiatief, deze actiedag wordt actief ondersteund door o.a. de Gemeente Tilburg / Tilburg Schoon

Poster WCD2020 Tilburg.jpg