Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Onderhoud ruiterroute Stadsbos013

Gepubliceerd op 03-03-2022 door Weijtmans in Actueel

Vanaf 7 maart voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan het ruiterpad in Stadsbos013.

Om het zicht op de kruisingen tussen de ruiterroute en de mountainbikeroute te verbeteren, wordt beplanting gesnoeid of in een enkel geval verwijderd. Daarnaast vullen we bijvoorbeeld kuilen met zand en verwijderen we twee├źndertig bomen. Het verwijderen van deze bomen doen we om veiligheidsredenen. Er zijn bomen aangetast of dood. Daardoor kunnen ze omvallen of afbreken. Door het uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden aan de ruiterroute zorgen we ervoor dat de paden veilig en toegankelijk blijven voor ruiters.

Tijdens de werkzaamheden kan het zijn dat een deel van de ruiterroute tijdelijk is afgesloten. De snoei- en kapwerkzaamheden worden afgerond voor de start van het broedseizoen. Wij vragen u tijdens de werkzaamheden het gebied niet onnodig te betreden en afstand te houden tot de werkzaamheden.

Andere onderhoudswerkzaamheden aan het ruiterpad zullen naar verwachting 22 april klaar zijn, mits de weersomstandigheden dit toelaten.