Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

4 November Tilburgs Boscafé

Gepubliceerd op 17-10-2018 door Kees Mudde in Actueel

Op 4 november a.s. bent u weer welkom bij het Tilburgs Boscafé. Deze aflevering kunt u zelf zien hoe een houtoogstmachine werkt en is er een rondleiding in het bosgebied Heidepark-Vredelust.

Heeft u weleens een houtoogstmachine aan het werk gezien?

Heidepark-Vredelust is een sieraad van de Tilburgse bossen. Tijdens dit boscafé geeft Joost Werkhoven, actief lid van de Stichting Stadsbomen Tilburg, een rondleiding door dit prachtige bosgebied. Hierbij wordt zowel over cultuurhistorie als bomen en beheer gesproken. We gaan ook kijken naar een houtoogstmachine die aan het werk is in het bos! Hierbij geven we uitleg over deze machine en de werkmethode. Deze machines werken vaak buiten het zicht van het publiek maar speciaal op deze dag kunt u met deze geweldenaar kennismaken. De boscafés zijn een open podium voor iedereen, waarbij wij informatie geven over de plannen en uitvoering van het bosbeheer in de Tilburgse bossen. Wanneer: Zondag 4 november 2018 om 14.00 uur
Waar: De parkeerplaats aan de Pompstationweg te Tilburg
(via Bredaseweg eerste onverharde pad rechtsaf) Iedereen is van harte welkom!