Wij maken gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten functioneren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

7 september Boscafé Tilburgs Bos

Gepubliceerd op 04-08-2021 door Ralf Van Humbeeck in Actueel , De Blaak

Op dinsdagavond 7 september a.s. organiseren we een Tilburgs Boscafé in het bosgebied De Blaak. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Graag vooraf aanmelden.

Boomrooierij Weijtmans verzorgt het bosbeheer van de Tilburgse bossen. Wij nodigen u uit voor het tweede boscafé van 2021. Dit keer in bosgebied De Blaak. Hierbij hanteren wij uiteraard de dan geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM.

Wanneer: Dinsdag 7 september 2021 van 18.30 – 20.00 uur
Locatie:Kruising Reuselpad/Weteringlaan, Tilburg.
Aanmelden vóór 3 september via bosbeheertilburg@weijtmans.nl o.v.v. Boscafe De Blaak.

Bosgebied De Blaak Het boscafé bij De Blaak wordt een bijzonder boscafé. We lichten namelijk ons werkplan toe voor het beheer van het bos aan beide kanten van de Weteringlaan. Vervolgens gaan we met u in het bos het werk uitzetten. Kijken wat knelpunten zijn, zoals gevaarlijke situaties. Ook gaan we op zoek naar de parels onder de bomen en bodemvegetatie. We nemen u mee in de werkzaamheden die gedaan moeten worden om het bos goed te laten ontwikkelen en dat de veiligheid geborgd is.

Kijk hier voor meer informatie over bosgebied De Blaak.

kaartje bosgebied De Blaak Tilburg

Kaartje: de donkergroene vakken zijn de bosbeheerlocaties van bosgebied De Blaak

Graag tot dinsdagavond 7 september om 18.30 in De Blaak!

Boomrooierij Weijtmans
Ralf Van Humbeeck
Projectleider bosbeheer